Rätt Bett AB 

+46733-588519

Kontakta mig via mail

Namn E-post Meddelande Skicka in

Kontakt, Tidbokning & Prisuppgifter.

Har du frågor eller vill boka ett besök av mig går det fint att kontakta mig via alternativen nedan. 

Jag har en ambulerande verksamhet och arbetar därför i större delar i Sverige.  Jag anordnar återkommande turer till b.la. Skåne, Växjö, Ljungby, Strömstad, och Trollhättan etc. Jag utgår från Göteborg. Tveka inte på att höra av dig om du behöver hjälp med din häst då det ofta går att ordna. 

Jag har även mottagning i bland annat Kållered och Kungsbacka för dig som behöver hjälp med enstaka hästar. 

Följ min Facebooksida https://www.facebook.com/rattbett för att ta del av de senaste uppdateringarna och datumen för de kommande tandvårdsturerna. 

Prisuppgifter

Det är svårt att fastställa vad ett besök kommer att kosta i förväg då priset beror på behandlingsåtgärder, framkörning, antal inbokade i stallet etc. Ett besök brukar i regel kosta mellan 1.500-1.800kr inkl moms. Resa och eventuell bettrådgivning är inkluderad i priset. Vid större antal bokningar i samma stall rabatteras priset. 

Undersökning och diagnos av en häst utan behandling kostar 500 kr. 

Jag kommer sällan ut till ditt stall för att enbart utföra bettrådgivning men om jag redan är på plats kostar en bettrådgivning 600kr. 

Bokningspolicy 

Avbokning skall ske senast inom 24 timmar, vid långdistansbokningar gäller 48 timmar. Vid sen avbokning debiteras en kostnad på 400kr om inte en ersättare hittas som kan ta över din bokade tid. 

Samuel Norbergsgatan 4 431 34  Mölndal 

+46733-588519

matilda@rattbett.se